Benzines gyerek quad típusok

Benzines gyerek quad
Benzines gyerek quad

Napjainkban már nagyon trendi, ha a gyermeknek quadja van, főleg akkor, ha a csemete szereti a járgányokat, illetve imád „száguldozni”. Ehhez a tevékenységhez csak egy benzines gyerek quad szükséges. A benzines gyerek quad típusok kifejezetten a kicsik számára lettek kifejlesztve, praktikusak és kényelmesek.

A motor viszonylag csendesnek nevezhető, de mondjuk, nem biztos, hogy a kertvárosi szomszédok is így gondolják… Ezen motorok fogyasztására sem lehet mondani, hogy túl költségesek lennének, hiszen egy tank benzinnel, vagyis körülbelül 1,5 literrel az 50 köbcentis motorral 30 kilométer távolságot is meg lehet tenni.

Cégünk ingyenes összeszerelést és házhoz szállítást vállal az itt megrendelt benzines gyerek quad járgányok esetében is, így Önnek nincs más dolga, mint pár kattintás segítségével megrendelni a terméket, ami pár napon belül megérkezik az otthonába, gyermeke legnagyobb örömére.

Amennyiben technikai jellegű kérdése adódna, forduljon bizalommal a weboldalon megtalálható szervizműhely munkatársaihoz, a megadott elérhetőségeken!

További bejegyzések