Bármikor átalakítható a CHUWI Hi13 tablet

CHUWI hi13 tablet
CHUWI hi13 tablet

Pörgős, változatos és kihívásokkal teli az élete? Szüksége van egy olyan elektronikai eszközre, ami sokoldalú, könnyen szállítható, pehelysúlyú és praktikus? Ez esetben biztos lehet benne, hogy a CHUWI Hi13 tablet és a hozzá beszerezhető mágneses billentyűzet minden igényét kielégíti majd! Attól függően, hogy Ön éppen hol van és mit csinál, a tablet használható a hozzá tartozó billentyűzettel kiegészítve, de akár önmagában is.

Előfordulhat az életében, hogy csak böngészésre, fotózásra vagy olvasásra használná a készüléket és nincs szüksége gépelő felületre, ilyenkor a billentyűzetet elő sem kell vennie a táskából. Viszont, amikor dolgozni, szerkeszteni vagy chatelni szeretne, esetleg megírna néhány levelet vagy jelentést, a birtokában lévő CHUWI Hi13 tablet könnyen valódi laptoppá alakítható, a csatlakoztatható mágneses billentyűzet segítségével.

A két eszközt külön-külön is megvásárolhatja az azolcsosag.hu webáruházból, ám a billentyűzet most olyan kedvező áron kapható, hogy hiba lenne nem beszereznie a lévő CHUWI Hi13 tablet mellé.

További bejegyzések