Az olimpiai játékokon használt tornagyűrű fából készül

Fából készül a tornagyűrű

Magyarország már számos sportágban jeleskedett az olimpiai játékokon. Leginkább a vízilabda, kajak-kenu, vívás és úszás területén bizonyítottak sportolóink, azonban néha még a tornászoknak is sikerült kiemelkedő eredményeket elérniük.

Akik tornászként dobogós helyezést érnek el, azok már gyerekkoruktól tudják, hogy a tornagyűrű fából készül, amit napi szinten megmarkoltak és végezték a nehezebbnél nehezebb gyakorlatokat, amelyekkel edzették az izmaikat. Mindenki tudja, hogy másképp nem lehet kiemelkedő eredményeket elérni, főleg a sport területén. Ezért, ha gyermeke arról álmodik, hogy majd egyszer az olimpiai játékokon fellép a dobogó csúcsára, akkor már most tegyen azért, hogy ez néhány év múlva valósággá váljon!

A tornagyűrű fából készült változatait nagy tömörségű, rétegelt faanyagból állítják elő, így azok biztosan nem fognak eltörni használat közben. Bizalommal végezhetőek a legkülönfélébb gyakorlatok, mert biztosan nem fog csődöt mondani, még hosszú évek kitartó használata után sem.

További bejegyzések