Az okot keressük, ne az okozatot! Néhány szóban a Belcando kutya eledelekről

Belcando
Belcando

A továbbiakban a kutyák hasmenéses megbetegedéseiről ejtünk néhány szót. Az állatorvosi kezelés során ilyen esetekben (pl. hasmenésnél) a beleket megnyugtatják, előírják a diétát rizs és túró, valamint diétás konzervétel befecskendezésével. A kutya szárazeledelekkel történő kúrálása ritkábban talál támogató füleket, ugyanis a minőséget megfizetni nem mindenki tudja, de a Belcando konzervek és tápok árérték arányban sokkal jobbak az átlagnál.

Valódi minőséget képviselnek a Bewital Belcando márkájú szárazeledelei a friss és nagyarányú hús tartalmuk révén. A pacsizoo.hu webáruházban remek akciókkal juthatunk hozzá a Belcando termékekhez olcsó, ingyenes házhozszállítással. A helytelen táplálás okozta krónikus hasmenéses megbetegedések kezelését követően rövid időn belül az ördögi kör elölről kezdődik azzal a különbséggel, hogy közben olyan szervek, mint a máj, vese, lép vagy a hasnyálmirigy károsodnak.

Ugyanis a szervezet hasmenéssel védekezik a beltartalom nélküli főtt házi koszt vagy konzervétellel szemben, amelynek a közel 280 C-os előállítása során minden biológiai értékét elpusztították, csupán kémiai vitaminokkal és ásványokkal egészítették ki. A konzerv, a házi koszt mindig csak pótlás! Miért tesznek úgy az emberek – holott ezzel tisztában vannak -, hogy minden rendben van? Maguknak okoznak gondot, ha a beteg kutyák a gyakorlatba bekerülnek. Nem a tüneti kezelés, hanem az okok megelőzése az orvos feladata! A Belcando szárazeledelek önmagukban elegendőek a teljes értékű tökéletes tápláláshoz. Néhány szó a nyershús etetés veszélyeiről.

Az a veszély, hogy állataink aujeszky-vírus fertőzött lesz, kisebb, mint az a lehetőség, hogy egy pórázon vezetett kutyát elüt az autó. Ha a sertéshúst megfőzik (sütik), nem lehet baj. Ugyanis a nyers disznóhús hordozhatja a vírust. Az a feltevés, hogy a nyers hús (sertéshús) vadít, abszolút buta gondolat! A Belcando termékeket a legjobb áron a pacsizoo webáruházban találhatja meg.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések