Az esküvői ceremóniamester szembetűnő előnyei

esküvői ceremóniamester
Esküvői ceremóniamester

Biztosak lehetünk benne, hogy minden szerelmes pár azt szeretné, hogy az esküvője a legtökéletesebb legyen a világon. Manapság már rengeteg újítás jött be az esküvőkbe is, ezért fontos kitárgyalni, hogy mi a jobb választás, a vőfély, esetleg az esküvői ceremóniamester. Ez persze annak a kérdése, hogy mennyire ragaszkodunk a konzervatív hagyományokhoz vagy miként képzeljük el a lakodalmat.

Mint tudjuk, a vőfély rímekben beszél és tökéletesen úgy néz ki, mint egy átlagos vendég a legnagyobb falusi lakodalomban. A beszédei is sokkal hagyományosabbak, ahogyan a játékok is. Ezzel szemben, az esküvői ceremóniamester jóval letisztultabb, már az öltözködésben is. Öltönyben és nyakkendőben azt a hatást kelti, mintha most lépett volna elő egy üzleti tárgyalásról.

A viccei is sokkal modernebbek, kerüli a rímeket, inkább a hagyományos szónoki beszéd elemeit alkalmazza. A vőfély és az esküvői ceremóniamester is a szerelmesek segítségére lehet az előkészületekben, azonban a mai modern stílushoz sokkal jobban illik a ceremóniamester és minden lakodalmi játéka, fogása.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések