Az életbiztosítások típusai és jelentőségek

Az életbiztosítások szerepe
Az életbiztosítások szerepe

Egész életünkben azért dolgozunk, hogy családunk, utódaink jólétét biztosítani tudjuk. A balesetek azonban a legváratlanabb helyzetekbe következnek be. Ezért, ha mindenre fel akarunk készülni és azt szeretné, hogy családja baj esetén is boldogulni tudjon, akkor az életbiztosítások között találja meg a megoldást.

Többféle életbiztosítás is létezik és gyakran olyan lehetetlen dolgokért is fizetni kell, aminek minimális a bekövetkezése. Azonban olyan életbiztosítások is vannak, ahol az ügyfél döntheti el, hogy milyen eshetőségek kerüljenek bele a szerződésbe és mi maradjon ki.

Ilyen a TestŐr kockázati életbiztosítás is. Ez a csomag tartalmaz baleset-, illetve egészségbiztosítást is, így bármilyen sérülés vagy komolyabb betegség éri Önt, a munkaképtelenség idejére a biztosító fedezi a család kiadásainak jó részét.

A kockázati életbiztosítások mellett, léteznek még a klasszikus és a befektetési egységekhez kötött változatok is, amelyek más-más feltételeket teremtenek az ügyfél számára. Kérje szakértő tanácsát, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg!

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések