Az egyik legnépszerűbb társasjáték a puzzle

Fa puzzle
Fa puzzle

Manapság a rejtvények jelentik szinte a legnépszerűbb szórakozást az egész családnak. Az olyan egyszerű, de ugyanakkor elgondolkodtató fejtörőt, mint a puzzle, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretik. Jelenleg nagyon sokféle és változatos típusa létezik. Ott vannak például az örök klasszikusok, amelyek kartonból készülnek és egy fényes illusztrációval vannak borítva. Ezeket hatalmas képpé lehet kirakni és akár a falra is felfüggeszteni.

A jatekwebshop.eu online áruházunkban a puzzle széles választékát találja. Közülük fontos megemlíteni a híres művészek világhírű festményeit ábrázoló rejtvényeket, a meseillusztrációkat, az állatok fényképeit és akár a természetről készített felvételeket is. Ezeket a gyerek korától függően kell kiválasztani és a részek száma 10-15 daraból egészen 3 ezerig terjedhet. A weboldalunkon olyan puzzle típusok is megvásárolhatóak, amelyeket kifejezetten a legkisebbeknek terveztek.

Ezek olyan lágy, habos anyagból készült rejtvények, amelyek szőnyegként is használhatóak. A fából készült termékek célja a gyermekek észjárásának és a memóriájának látványos fejlesztése. Emellett a fa puzzle tökéletes eszköz a tapintás formálására. A kínálatban megtalálhatóak az olyan mágneses rejtvények is, amelyek nemcsak szórakoztató időtöltést kínálnak a kicsiknek, hanem a képek a hűtőszekrényen is összerakhatóak, ezzel büszkévé téve az anyukákat.

A legérdekesebbnek mégis a logikai puzzle tűnik, ami inkább egy játékhoz hasonlít, mint egy kép kirakósához. Itt az örömön kívül a találékonyság, a térbeli navigáció képessége, a türelem és a kitartás is fejlődik, mert néha akár egy órát is igényelhet az összerakása. A nehézség megoldása érdekes és önálló lecke, valamint kiváló szórakozás a barátokkal vagy a családdal. A kép összeállítása egyfajta agytornaként is szolgál, amely alapot nyújt a további iskolai tanulmányokhoz. Az online áruházunkban mindig megfizethető áron vásárolhat olyan puzzle készleteket, amelyek kétségtelenül örömöt és kikapcsolódást jelentenek a kicsiknek és a nagyoknak.

További bejegyzések