Az alufelninél kötelező a peremvédős gumi

Peremvédős gumi

Akik teljesen odavannak az új alufelniért, ami nem utolsósorban igen drága volt, mindenképp nagyon vigyáznak arra, és olyan gumikat tesznek fel, amelyek a legextrémebb helyzetben is védik azt. A megoldást a peremvédős gumi jelentheti, ami kialakítása révén védelmet nyújt.

A kezdők, hozzá nem értők jó, ha megjegyzik, hogy a normál gumik nincsenek felszerelve ezzel a megoldással, és nem képesek megvédeni a felnit akkor, ha az hozzáér az útpadkához, nagyobb kőhöz vagy bármilyen tárgyhoz, ami az úton van. Azért nem rendelkeznek ezzel a technológiával ezek az abroncsok, mert a megszokott fajtákat rendszerint dísztárcsás lemezfelnire szerelik az autó jobb megjelenése érdekében.

Nagy pozitívum, hogy a peremvédős gumi külső része ráadásul nem csupán a kisebb ütközésekkel és horzsolásokkal szemben mondható hatékonynak. A peremvédős gumi végre megadhatja azt a védelmet, ami miatt végre olyan helyen is lehet vezetni a verdát, ahol igen rossz az út. Ennek a megoldásnak nagyon örülnek azok, akik rajonganak a tuningért.

További bejegyzések