Az AL-KO szivattyú ideális választás

al-ko szivattyú
AL-KO szivattyú

A virág- és növénytermesztés esetén nem elegendő a karbantartáshoz szükséges készülékek és eszközök beszerzése. Vidékünkön a nyarak gyakran csapadékmentesek és forrók, ezért az öntözés nélkülözhetetlen. A locsolórendszer kimaradhatatlan része a vizet szolgáltató pumpa, ezek között méltán egyre inkább népszerű hazánkban is az AL-KO szivattyú termékcsalád.

Ezek mindegyike megbízható vízellátásra képes és kiváló hatékonysági fokon működik. A német gyártmányú AL-KO szivattyú több változatban érhető el napjainkban a kereskedelmi piacon. Ajánlott a locsolandó terület nagyságával arányosan megválasztani az adott teljesítményű darabot. Mindegyik modellről elmondható azonban, hogy a maximális stabilitás érdekében széles talpakkal van felszerelve, de adott a hatékony szárazonfutás elleni védelem és az elektronikus motor felügyeletfunkció is.

Az AL-KO szivattyú mindegyik típusánál, ugyancsak biztonsági szempontból, nemesacél hidraulika fedelet és visszacsapó szelepet építettek be a gyártók, ezeknek köszönhetően a berendezések kiválóan tűrik a folyamatos használatot.

További bejegyzések