Az akkus csavarozó bírja a strapát

Hasznos csavarozógép

Hogyha szüksége van igazi, minőséget képviselő kéziszerszámokra, akkor válassza webáruházunkat! Az akkus csavarozó manapság nagyon elterjedt, hiszen sokkal gyorsabban lehet vele elvégezni a munkát, mintha hagyományos csavarhúzót használna. Ráadásul, sok esetben puszta kézzel nem is tud akkora erőt kifejteni, amikor például kemény fa anyagba kell csavarozni. Az akkus csavarozó forgási sebessége azonban állítható és egy pillanat alatt erőfeszítés nélkül elvégzi a munkát. Egyszerű otthoni felhasználásra, tökéletesen megfelelnek a kisebb modellek, amiknek nagyon nagy hasznát veheti bútorvásárlás esetén is.

Nem kell plusz költséggel számolni, mert ezzel az eszközzel saját maga is össze tudja rakni az új bútordarabokat, csupán egy kis hozzáértés szükséges hozzá. Továbbá ugyanilyen jól jön költözéskor az akkus csavarozó, amikor szét majd össze kell szerelni bizonyos berendezéseket, hogy könnyen szállíthatóak legyenek. Az akkus csavarozó sokszor elő szokott kerülni az otthoni környezetben, de egyaránt kínálunk professzionális felhasználásra is különböző modelleket,a melyeknek nagyobb a teljesítménye, hogy a munka folyamatosan végezhető legyen, megállás nélkül.

Az akkus csavarozó akár egyszerre három akkumulátorral is megrendelhető. Ez azért előnyös, mert amikor az egyik lemerül, beteheti tölteni és addig használhatja a másikat. A gyorstöltőnek hála hamar feltöltődik a lítiumos akkumulátor, amelyet ezután ismét igénybe lehet venni. Az akkus csavarozó számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik, amely még hatékonyabbá teszi a felhasználását. Ilyenek például azok a típusok, amelyek átalakíthatóak fúrógéppé.

Az Einhell akkus csavarozó bizonyos modelljeiben fogantyúba épített tartalék akkumulátor található, amely jelentősen meghosszabbítja a szerszám használhatóságát. A kemény igénybevétel sem jelent gondot, hiszen nagy nyomatékú kétfokozatú fémből készült hajtómű dolgozik benne. A gyártók nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy csúszókuplung is kerüljön a gépekbe. Így a csavarok nem lesznek túlhúzva.

További bejegyzések