Aviva hormontorna nőknek – Ezért érdemes vele próbálkozni

Aviva torna nőknek
Aviva torna nőknek

Nagyon sokféle betegség támadhat meg bennünket éltünk során, amelyek között gyakran előfordulnak különféle hormonális problémák, mindkét nem képviselőinél. Persze, első gondolatunk az, hogy szakorvoshoz fordulunk a bajunkkal, de érdemes egy hatásos mozgásformát is kipróbáljunk előtte. Az Aviva torna nőknek és férfiaknak egyaránt segíthet több téren. A gyakorlatok hatásos gyógyírt jelentenek nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére, valamint olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, a rendkívül kellemetlen változókori tünetek és túlsúly.

A felsoroltak közül, ha jól belegondolunk, mindenkinek van legalább egy problémája, aminek nagy valószínűséggel véget vethet az Aviva tornagyakorlatok rendszeres elvégzésével. A mozgásformát kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztette ki egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner.

Lássuk, hogyan segít nekünk az Aviva torna! A speciális beszorító és ellazító gyakorlatok támogatják, segítik a méh és a petefészek működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Hormontornának is nevezik, mivel egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére. Az Aviva torna mindkét nem tagjainál megteszi jótékony hatását, hiszen beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Ennek köszönhetően, mindenki a saját kezébe veheti az egészségi állapotának javítását.

A torna csak egy része az Aviva módszer komplex eszköztárának, ugyanis ez tartalmazza még a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás tanítását is. Az Aviva módszer oktató hasznos és személyre szóló életmód tanácsokkal is ellátja a gyakorlókat, így azok gyorsabban és hatékonyabban elérik a céljukat. A tanfolyamon bárki könnyen elsajátíthatja az Aviva tornagyakorlatok ismeretét, amit aztán a saját otthonában, amikor ideje és kedve van hozzá, nyugodtan elvégezheti. Az online tartandó tanfolyamra jelentkezni lehet a valtozasmuhely.hu weboldalon.

További bejegyzések