Aromazen testbedörzsölés, hogy ne csak az arcbőr kapjon törődést

Aromazen testbedörzsölés
Aromazen testbedörzsölés

A Natúr Varázslat kozmetikában különös figyelmet fordítanak a kiegészítő kezelésekre is, hogy miközben szépül az arc, addig akár a haj és a teljes test is harmóniába kerüljön a felfrissült és energiával teli arcbőrrel.

Az egyik ilyen kiegészítő szolgáltatás a 10 perces bőr és lélek egyensúlyteremtő program, az Aromazen testbedörzsölés, ami bármelyik kezelés mellé kérhető. Érdemes ezt is beprogramozni a különleges arckezelések mellé, hiszen különben nem lesz tökéletes az összhatás, mert amíg az arcuk üde és friss lesz, addig a testünk többi felülete nem igazodik kellően hozzá.

Ha még nem éreztünk problémát a bőrünkkel, de amikor ilyen átalakuláson esik át, akkor az addig tünetmentes bőrt is száraznak fogjuk érezni. Így inkább szánjon rá még 10 percet, amit akár egy másik szolgáltatás közben is kivitelezhetnek és teremtsen harmóniát az Aromazen testbedörzsölés révén, hogy amikor kilép az ajtón úgy érezhesse, minden gondot, bajt, illetve negatív dolgot hátrahagyott, vagyis teljesen kicserélték!

További bejegyzések