Aranyos ajándék lehet a babaváró karkötő

Babaváró karkötő
Babaváró karkötő

A teherbeesés és a babavárás izgalmas pillanatait az érti meg és érzi át igazán, aki már szoros köteléket ápolhat az utódaival. A gyermek mindig áldás, azokban az esetekben is, amikor a társadalmi körülmények, problémás anyagi állapotok megnehezítik a hétköznapokat. Az ajándékba adható babaváró karkötő nemcsak a nemzésben válhat kulcsfontosságú energiabombává, de a terhesség ideje alatt megélt rosszulléteket és fizikai nehézségeket is megkönnyíti, enyhíti.

Hiszen mindaddig, amíg nem nézhet mélyen a gyermeke szemébe, addig bizony rengeteg testi és lelki akadállyal kell szembenéznie. Ha még nem lehet tudni a kicsi nemét, vásárolhat olyan babaváró karkötő modellt, ami a világoskék és rózsaszín árnyalatokban pompáznak. Ha pedig már nem titok, hogy mit hoz a gólya, választhat konkrétabban is a meglévő darabok közül, de kérhet speciális ékszert is. A BBH Inspirations által megtervezett és kézműves technikával előállított divatékszerek különleges erőkkel bírnak, amit mind a kismama, mind a magzat érez. A babaváró karkötő fokozza a szeretet kialakulását, valamint megerősíti a baba-mama érzelmi köteléket.

Azok a kismamák, akikben túlságosan eluralkodik az önbizalomhiány, megkérdőjelezik talpraesettségüket vagy félelmeik támadnak azzal kapcsolatban, hogy helytáll-e a szülői feladatokban, érdemes a babaváró karkötő mellé egy önbizalmat növelő darabot is beszerezni citrinből, esetleg mohaachátból. Rendelhet olyan egyedi babaváró karkötő változatokat is, amelyek a megfázást tartják távol. Érdemes kiemelni az anya-lánya karkötőket is, amelyek különleges kapocsként szolgálhatnak.

Nemcsak a kövek és az ásványok különlegesek, de a rozsdamentes fémelemek is az időtállóságot garantálják. A babaváró karkötő mellett, nyakláncot, kulcstartót is vásárolhat, vagy csupán marokköveket, amelyek a hálószobát és a gyermekszobát hangolják át pozitív, harmonikus térré. Ezek a marokkövek remek dekorációs elemek, amiket apró bambusz vagy üvegtálkában érdemes tárolni. A BBH Inspirations dizájnékszerei és dekorelemei garantáltan elnyerik a tetszését. Tegye próbára a termékeinket!

További bejegyzések