Angol nyelvű játékok a nyelvismeret felfrissítésére

Remek angol nyelvű játékok
Remek angol nyelvű játékok

Az iskolában, annak idején minden ember tanult valamilyen idegen nyelvet. Napjainkban, legtöbben második nyelvként az angol nyelvet választják. Mivel nem mindenki olyan szerencsés, hogy naponta alkalmazhatja nyelvtudását, ezért élénkítő hatást gyakorolhat a megkopott tudásra az angol nyelvű játékok.

Ezek a játékok ugyanolyan önfeledt szórakozási lehetőséget nyújtanak a felnőtt játékosnak, mint amilyet utoljára gyermekkorban élhettek át.

A „Smart cards” játék lehetőséget nyújt a játékosoknak, hogy az angol nyelvtudási szintjüknek megfelelően, kezdve szórakoztató interakciókon és helyzeteken keresztül, megtapasztalhassák tudásuk határait és lehetőségeit.

A „Last letter” játékkal bővíthetik a játékosok a szókincsüket és gyors reakciójukra alapozva elmélyíthetik a tudásukat. Story kocka és a szókirakó játékok magyarul is igazán érdekes helyzeteket nyújtanak arra, hogy a játékos gondolkodását megdolgoztassa, viszont ha ezt angol nyelvű játékok formájában használják fel, akkor még inkább elgondolkodtató és motiváló lesz a számukra.

További bejegyzések