Amit mindig is tudni akart a férfi intimplasztikáról

férfi intimplasztikáról
Férfi intimplasztikáról

Dinamikusan fejlődő, egyre népszerűbb plasztikai sebészeti terület a férfi intimplasztika, aminek sok férfi veti alá magát különböző megfontolásokból. Ha eddig nem mert kérdezni róla, akkor most itt találhat válaszokat: https://www.drfalus.hu/kezeleseink/ferfi-intimplasztika. Vannak, akik vallási okokból, mások betegségből vagy traumából eredően vállalják a műtétet, de olyanok is plasztikai sebészhez szoktak fordulni, akik a péniszük méretével nincsenek megelégedve, például egyikük a hosszával, mások a vastagságával.

A férfi nemi szervnek a mérete merev állapotban átlag 13 és 15 cm hosszúságú, az átmérője pedig 3-4 cm. De lényegében ez is csak olyan hozzávetőleges adat. Azonban, ha az átlagostól eltérő a péniszméret és ez önértékelési problémákat eredményez, akkor nem szabad habozni, hanem el kell végeztetni a beavatkozást! Az említett weboldalon mindent megtudhat az operációról, tehát itt tájékozódjon!

Az itt megismerhető szakember, dr. Falus György csapata saját gyakorlatában péniszhosszabbítást nem végez, csak vastagítást, valamint a laza bőrnek a problémáját korrigálja. Egyszerű műtét a péniszvastagítás, ami egynapos sebészeten, helyi érzéstelenítésben történik. A honlapon arról is olvashat, hogy a különféle, operáció nélküli pénisznövelési eljárások, mint például a mágneses vagy elektromos eszközök, a pénisz függesztésére használt súlyok, extenderek, nem hatékonyak, mert a férfi nemi szerv rugalmas, úgyhogy esetében az átmeneti változás hamar visszaáll.

Tehát a hormonterápiák (szteroidok), a növényi hatóanyagok sem segítenek. Uraim, gond esetén nincs más hátra, mint a műtéti beavatkozás! Viszont feltétlenül beszéljék meg a párjukkal, mielőtt döntenének, mert meglehet, hogy a hölgy egyáltalán nem érzi úgy, hogy változtatniuk kellene a pénisz méretén! Ha együtt döntenek mellette, akkor bővebben olvashat a műtét menetéről a weblapon. Tájékozódjon, tegye fel a kérdéseit az orvosnak, gondolja át alaposan és csak ezek után hozza meg a végleges döntését a műtétet illetően!

További bejegyzések