Amit még nem tudott a női pénztárcáról

Női pénztárca
Női pénztárca

A női táskában rengeteg dolog elfér. Helye van a körömreszelőnek, a rúzsnak és szájfénynek, szemöldökcsipesznek, sminkkészletnek, papír zsebkendőnek, kisollónak, tükörnek, rágónak, parfümnek, pénztárcának és még ezer féle dolognak. A női pénztárca a legfontosabb eszköz, amire szükség lehet.

Ennek fazonja, alakja lehet nagyon nőiesen csillogó, visszafogott és diszkrét, kicsi, illetve nagy. Mindegy milyen női pénztárca van a táskában, az általában mindig elárulja a tulajdonosa jellemét. Mint minden sok más személyes tárgy, ez is arról árulkodik, hogy milyen temperamentuma van a hölgynek. Általában az ember a saját jelleméhez választ tárgyakat.

Hűen saját magukhoz, minél praktikusabb pénztárcát választanak a nők többsége. Legyen könnyen nyitható, átlátható és minél több hellyel rendelkezzen. A női pénztárca univerzális felhasználásra van tervezve. Ez is lehet egy divathóbort, sőt az is. A ruhatervezők ma már minden női kollekcióhoz társítanak pénztárcákat is. Egy nőnek lehet egyszerre több pénztárcája is.

További bejegyzések