Állatorvos Budapest 18. kerületében

Állatorvos Budapest
Állatorvos Budapest

Nagyvárosban kisállatot tartani nem egyszerű feladat. A felelősség mellett állatainkat megtámadhatják különféle betegségek, amelyek olykor a bezártságból eredeztethetők, de könnyen megtörténhet, hogy a kisállatok a városi környezetben sokkal hamarabb megbetegszenek, mint a szabadon tartott társaik.

Azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, és a macska a dorombolásával gazdáját is képes megnyugtatni. Ahol családtagként kezelik a kisállatokat, természetes, hogy bármilyen betegség felüti a fejét, azonnal állatorvoshoz viszik. Ahogyan önmagunk és családtagunk számára is a legjobb orvost keressük egy esetleges betegség kezelésére, kisállataink számára is szeretnénk megtalálni azt az állatorvost, aki odaadással, és legjobb tudása szerint végzi a kezelést.

Az állatorvos Budapest 18. kerületében várja kis betegeit, olyan modern orvosi felszerelésekkel, mint a nemrég felújított műtő és röntgen helyiség, és az a három, szintén felújított vizsgáló, ahol egy időben több kisállatot tudnak fogadni.

A rendelőt 2003 óta Dr. Lévai Péter állatorvos vezeti, aki munkatársaival várja a macska, kutya, nyúl, vadászgörény és kis rágcsálók gazdáit, akár alapvető egészségmegőrző kivizsgálásokra, akár komolyabb gyógykezelésekre.

A doktor úr és csapata arra tette fel munkásságát, hogy a kisállat tulajdonosok biztosak lehessenek abban, hogy kedvenceik jó ellátásban részesülnek.

A rendelő alapszolgáltatásai közé tartoznak az olyan egészségmegőrző tevékenységek, mint a kisállatok vakcinázása, külső és belső féregkezelés, különféle ide kapcsolódó tanácsadások, legyen szó takarmányozási tanácsadásról, vagy hím és nőstény kisállatok ivartalanítása.

Az alapszolgáltatásokon túl az összes létező egyéb gyógykezelési szolgáltatással kis betegeink rendelkezésére állunk, legyen az belgyógyászat vagy akár onkológia.

További bejegyzések