Akrilfesték a legszebb árnyalatokban

akrilfesték

A saját kezűleg elkészített dísztárgyak mindig örömmel töltenek el bennünket, hiszen a kézlenyomatunk mellett, a lelkünk egy kis darabja is megjelenik rajtuk. Az akrilfesték ideális az alkotáshoz minden szinten. Megfesthetünk vele új dolgokat, de a régieknek is új színeket adhatunk.

Úgy a kezdő, mint a profi művészeknek egyik kedvenc alapanyaga, hiszen rengeteg kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Lássuk is ezeket! Gyakorlatilag bármilyen felületre felvihető, mint a fa, fém, vászon, gyanta, ráadásul igen gyorsan szárad. Az akrilfesték mondhatni jól alkalmazkodik, hiszen könnyű vele rétegezni, maszkolni, emellett pedig vízzel hígítható, vékonyítható és tisztítható. Egészen fantasztikus dolgok kreálására hivatott.

Festhetünk vele csodálatos képeket, de régi bútorokat, dísztárgyakat is felújíthatunk, a saját ízlésünk szerint. Az akrilfesték nagyon jó minőségben megrendelhető a muveszellato.com webáruházból 5, 11 vagy 12 darabos kiszerelésben. Az olyan kitűnő márkák szettjei, mint a Talens, Schmincke, Winsor&Newton, roppant népszerűek.

További bejegyzések