Akciós munkavédelmi cipő ár az oldalon

Munkavédelmi cipő ár

Ha remek minőségű munkavédelmi lábbeliket keres, akkor a weboldalra kattintva, akciós ajánlatok tárulnak az érdeklődők elé. Egy profi és prémium munkavédelmi cipő ár most akciósan is megvásárolható, ha a webáruház polcain keresgél. Számos márka áll az érdeklődők rendelkezésére, amelyek nemcsak esztétikusak és modern kialakításúak, hanem kényelmesek és remekül ellenállnak a különböző, veszélyes anyagokkal szemben.

Az egyik legjobb termék kétség kívül az a munkavédelmi bakancs, ami vízlepergető, kétrétegű, SRC csúszásmentes, valamint olaj- és kopásálló egyben. Akinek pontosan ilyenre van szüksége a munkahelyén, annak érdemes már most megrendelnie, ugyanis a Diadora Utility Hu Run munkavédelmi cipő ár most 17.550 Ft helyett csak 10.530 Ft + ÁFA.

A Grandis kínálatában még számos akciós termékre lecsaphat, nemcsak a cipők terén. Nézzen szét, válogasson és helyezze a kosarába azokat a kiegészítőket, amelyek a biztonságos munkavégzést segítik elő, a hét minden munkanapján. A baleseteket mindig meg kell előzni!

További bejegyzések