Ajándék ötletek nagymamáknak

Ajándék nagymamáknak
Ajándék nagymamáknak

Időseknek néha nehéz ajándékot választani, több okból is. Egyrészt általános probléma, ha már megvan mindenük. Lehet, hogy kevés tárgyuk van, de nincs is nagyon igényük többre, ám ahhoz a kevéshez ragaszkodnak, vagy pedig maguknak már megvesznek önállóan mindent, amire szükségük van, ez a szerencsésebb helyzet.

A generációs különbségek miatt is nehéz ajándékot választani a nagyszülőknek, nagymamáknak, nagypapáknak. Amikor nagymamáknak választunk ajándék gyanánt valami meglepetést, akkor érdemes átgondolni, hogy tudja-e hordani, szüksége van-e rá, mert az idős emberek nagyon szeretik a használati tárgyakat. Jól jöhet neki egy-egy sütéssel-főzéssel kapcsolatos holmi, ha szeret a konyhában tevékenykedni. Örülhet egy könyvnek, vagy múzeumbelépőnek is.
Vajon milyen ajándék lesz biztos siker a nagymamáknak? Az örök és mindig igaz válasz erre az, hogy bármi, ami az unokájától érkezik, az neki a legnagyobb kincs.
Túl sok már a gyermekektől kapott rajz, nem tudjátok hova tenni, mert a kis művészek állandóan rajzolnak? Örökítsd meg a kedvenc rajzokat egy kézzel festett selyemkendőn, selyemsálon. Ez egy nagyon kedves és hosszú távú ajándék nagymamáknak, hiszen mindennap hordhatja a szeretett unoka alkotását.

Ráadásul még melegíti a nyakát és díszíti öltözetét is. Kedves meglepetés hosszútávra, tiszta emberi munkával, nemes anyagon, tiszta selyemből.
A selyem, speciális tulajdonságának köszönhetően, nem fűti túlságosan a viselőjét, kellemes meleg érzést okoz, ami időseknél fontos. Szép, funkcionális, kedves ajándék nagymamáknak – adj te is kézzel festett selyemsálat, kendőt!

További bejegyzések