A tökéletes hajvonal

Forrás: himgeurope.com
Forrás: himgeurope.com

A tökéletes hajvonal mindenkinél más és más. Ez a terület egy különösen fontos része arcunknak, ugyanis mindenki figyelmét azonnal megragadja, és egy elrontott hajvonal az egész megjelenésünket tönkreteheti. Ezért ennek kialakítása az egyik legfontosabb feladat a hajbeültetés során, viszont meglehetősen nagy odafigyelést igényel, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Mint már fentebb említésre került, a tökéletes hajvonal mindenkinek egyedi. Az arcvonásokhoz természetesen illően kell kialakítani, hogy ne legyen művi. A hajvonalat minden esetben a pácienssel egyeztetve rajzoljuk be, ugyanakkor senkinek sem érdemes a kedvenc híressége hajvonalát követelni (pl. Ön nagyon egyenes hajvonalat szeretne, ami ugyan tökéletesen illik Hamilton fejformájához, de az Önéhez viszont egyáltalán nem), hiszen mindenki fejformája más, ezért más hajvonal is illik mindenkihez, a végeredmény csak így lesz természetes.

A férfiak és nők hajvonala is különbözik egymástól. A férfiaké felfelé, a nőké lefelé ívelődik, nekik inkább köríves. A férfiaknál az figyelhető meg a kor előrehaladtával, hogy a hajvonal visszahúzódik a felső és az oldaló részen. Az oldalsó részbe sajnos nem tanácsos ültetni, mivel ott rendkívül éles a szög, a végeredmény pedig nagyon természetellenes lenne. Ugyanakkor a hajbeültetés során megoldható az, hogy a hajvonalat átformáljuk, alacsonyabbá tegyük, így kisebb homlokot alakítsunk ki. Férfiként is lehetséges, hogy a hajvonalegyenesebb, széleken lefelé ívelő, női hajvonalhoz hasonló legyen.Ehhez kérjük, konzultáljon kollégáinkkal!

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

További bejegyzések