A tehertaxi azonnal kedvező szolgáltatás

Tehertaxi azonnal
Tehertaxi azonnal

Egy hűtőt vagy ruhásszekrényt, esetleg mosógépet elszállítani nem kis feladat. Elsősorban egy járműre lesz szükségünk, ami kellő méretű raktérrel rendelkezik, hogy gond nélkül bepakolhassunk az ilyen nagy tárgyakat.

Felesleges azon törni a fejünket, hogy melyik ismerősünk rendelkezik a kritériumoknak megfelelő járművel, mert a tehertaxi azonnal igénybe vehető. Nem kell napokat várnunk, amíg az illető végre ráér, hogy elvigyük a szállítmányt egyik helyről a másikra.

A tehertaxi azonnal tárcsázható és kiemelkedő szolgáltatásnak számít, kedvező díjak mellett. Fontos szem előtt tartani, hogy a tehertaxi azonnal hívható, viszont nem egyenlő a költöztetés szolgáltatásával. Legfeljebb 2 tétel elszállítására alkalmas és a sofőrnek nem kötelessége segíteni az emeletről lehordani a szállítandó dolgokat.

A le- és felrakodásnál viszont mindenben az ügyfél segítségére lesz, hiszen az ő felelőssége, hogy a szállítás során a szállítmány ne sérüljön meg. A lényeg, hogy a tehertaxi azonnal hívható, amint szükségünk lesz rá.

További bejegyzések