A T14 trapézlemez bevonatai

T 14 trapézlemez

A trapézlemez az egyik legnépszerűbb építőanyag, hiszen a kedvező ára és a sokoldalú felhasználási lehetőségei lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen építési projektben alkalmazzák. A különleges T 14 trapézlemez az egyik legtöbbet eladott típus a Turbo Pegazus Kft.-nél, mert tető és homlokzati változatban is létezik, továbbá a borítás színében, illetve hátoldalán is használható.

Ajánljuk különböző konténerborítások, kerítéselemek, garázsajtók vagy válaszfalak építése esetén. A T 14 trapézlemez kb. 2 hét átfutási idővel érhető el, többféle bevonattal és színben. A műszaki adatlapja szerint, a fedőszélessége 1100 milliméter, a teljes szélessége pedig közel 1161 milliméter.

Az ajánlott maximum lemezhossz 8 ezer milliméter, a lemezvastagság 0,5 és 0,6 milliméter között alakul. A profilmagassága 12 milliméter. Rendelhető alumínium-cink bevonattal, ami a tűzihorganyzáshoz hasonló eljárásban mindkét oldal bevonását jelenti. Ez a típus 25 év garanciával érhető el.

A Granit Storm egy 50 μm vastagságú, matt poliuretán bevonat, 40 év garanciával, ami kifejezetten jól ellenáll az UV-sugárzásnak és az elszíneződésnek is a szemcsés struktúrája miatt. A Herculit bevonat egy kiváló lakk, ami 40 év vagy akár 55 éves garanciát is érhet Önnek. Horganyzott lemezek, illetve szerkezeti acélból készült cink és alumínium ötvözettel borított lemezek is elérhetőek a kínálatunkban. Beszéljük át a részleteket, itt kérhet ajánlatot!

További bejegyzések