A szervestrágyszóró praktikus apparátus

szervestrágyaszóró
Szervestrágyaszóró

A hatalmas területeket megművelő cégek olyan korszerű apparátusokkal dolgoznak a földeken, amelyek képesek nagyon rövid idő alatt hihetetlenül nagyméretű parcellákat bejárni. Ma már minden gazdaságban megtalálható egy vagy több traktor, ami után különféle eszközöket lehet kapcsolni.

A szervestrágyaszóró kardántengellyel és olajnyomással működtethető, de természetesen megvan egy bizonyos erőhatár, amit a meghajtó járműnek biztosítania kell. Ha tudni szeretné, hogy ANNOVI A-25, A-35 és A-45 berendezések milyen paraméterekkel rendelkeznek, akkor nézzen be a Penda Kft. internetes felületére, ahol többet megtudhat ezekről! Ezek a típusú szervestrágyaszóró gépek turbinával vannak ellátva és az oldalsó szórószerkezetnek köszönhetően, képesek precízen eljuttatni az anyagot a célterületre.

Ha a gyümölcsösben a sorok keskenyebb, illetve szélesebb állásúak, akkor azt tanácsoljuk, hogy nézzen szét a kínálatban, mivel több verzió is rendelkezésre áll! Választása essen bármelyik szervestrágyaszóró masinára, higgye el nem fog csalódni!

További bejegyzések