A Sástó libegő egy kalandparkba érkezik

Sástó libegő

A Mátra szívében több apró falu és a szórakozásra kitalált kalandpark található. Az úgynevezett Sástó libegő a hegyen található tavat köti össze az Adrenalin Parkkal, amit egyre több látogató szeretne kipróbálni. A pihenésre vágyó családoknak nagyszerű kikapcsolódást jelenthet a Sástó melletti piknikezés vagy a körülötte található ösvényeken való séta.

Azonban az extrémebb igényekre is gondoltak, az alig 500 méterre fekvő parkban lehet bobozni, ki lehet próbálni a hosszú akadálypályákat. Ezt a fél km-t eddig gyalog kellett az embereknek megtenniük, azonban most már ülve is kipróbálhatják az utat.

A tavasztól őszig tartó időszakban, a park nyitásával párhuzamosan lép működésbe a Sástó libegő, ahonnan jó látási viszonyok között szinte Pestig ellátni, hála a több mint 500 méteres tengerszint feletti magasságnak. A használat 600 Forintba, vagy a kalandpark kőpénzébe kerül, amit legalább egyszer érdemes kipróbálni. Bár első ránézésre veszélyesnek tűnhet, de a Sástó libegő biztonságos és folyamatos felügyelet alatt működik.

További bejegyzések