A reptéri parkolás fontos szabályai

reptéri parkolás

A helyfoglalást követően Önnek nincs más dolga, mint a megbeszélt időpontban a helyszínre érkezni és kitölteni a szükséges dokumentumot. A reptéri parkolás megkezdésével az üzemeltető és az ügyfél között szerződés jön létre, aminek az időtartama egészen a visszatérésig tart.

A forgalmi rend a kapu vonalán való áthajtás után azonnal érvénybe lép. A területen a megengedett maximális sebesség nem több, mint 15 km/h. A mozgásokat a személyzet irányítja és szükség esetén segíti. Mindig az utasításaiknak eleget téve kell beállni a foglalt helyre.

A reptéri parkolás során kitöltött dokumentumot meg kell őrizni, mivel a létesítményből való távozáskor fel kell mutatni a portán. A 0-24 órában kamerákkal és személyesen is őrzött területen a gépkocsi biztonságban lesz.

Ha nem szeretné, hogy az időjárás vagy a bőröndökkel való cipekedés elrontsa az élményt, akkor a reptéri parkolás mellett, igényelje a transzfert, ami mellesleg ingyenes. Főleg akkor jelent remek alternatívát, ha az adott terminál nagyobb távolságra van a parkolóhelytől.

További bejegyzések