A Regus repertoárja

Magas szintű irodaszolgáltatások
Magas szintű irodaszolgáltatások

A Regus egy globális szinten működő irodaszolgáltató cég, mely ma már 3,000 helyszínen, 900 városban, 120 országban van jelen világszerte. Budapesten az Astorián, a Rákóczi úton, a Parlamentnél, a Szabadság téren és a Váci úton található Regus-központ, míg külföldön többek közt az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok területén, Argentínában, Hollandiában és Lengyelországban találhatók irodaházaik.

Széleskörű szolgáltatásaik közé tartozik a részmunkaidős, a közösségi és a virtuális iroda, a bérleti díj pedig magában foglalja a berendezést, a teljes technológiai felszerelést és a recepciós szolgálatot is. Ezek a lehetőségek azonban nemcsak a magyarországi irodaházakban vehetők igénybe, hanem nemzetközi szinten is, elősegítve a gyors és hatékony üzleti terjeszkedést. Az irodák bérlését továbbá megkönnyíti a Regus által nyújtott adminisztratív támogatás, valamint az, hogy akár egy napon belül tudunk cserélni irodát.

 

Ezenkívül a Regus tárgyaló- és üléstermeit is lehet rövid időtartamra, egy-egy fontos üzleti megbeszélés erejéig bérelni. A Regus egyedülállónak tekinthető, Businessworld nevű kártya-alapú rendszerének különféle fokozatai között pedig mindenki megtalálhatja a vállalkozásának leginkább megfelelő szolgáltatáscsomagot. A négy szint közül a Kék tagsággal többek közt 10% engedményt kaphatunk a tárgyalótermekre, napi irodákra és a videókommunikációs szolgáltatásokra, míg az Arany tagság a professzionális üzletemberek számára lehet ideális választás, a külföldi irodaközpontok business lounge-ainak és tárgyalótermeinek kedvezményes használata ugyanis különösen előnyös a sokat utazó vállalkozók számára. A Businessworld Platina tagsága már magában foglalja egy teljesen felszerelt irodahelyiség bérlését a Regus 3,000 helyszíne közül bármelyikben, illetve 5 vagy 10 napos, valamint korlátlan idejű közösségi irodahasználatot, hozzáférést a Regus business lounge-aihoz világszerte, a Platina Plusz csomag pedig még ennél is több kedvező ajánlatot tartalmaz.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések