A piszoár illatosító rács nélkülözhetetlen eszköz

piszoár illatosító rács

A termék nemcsak a szagokat semlegesíti hatékonyan, hanem segít fenntartani a tisztaságot is. A legtöbb piszoár illatosító rács antibakteriális összetevőket tartalmaz, amelyek csökkentik a kórokozók számát. Általában műanyagból készül, de ma már létezik biológiailag lebomló változat is.

A fizikai felépítését tekintve úgy van kialakítva, hogy a folyadék könnyen át tudjon áramolni rajta, miközben a nagyobb szennyeződéseket megszűri. A papírdarabok vagy a cigaretta csikkek idővel a lefolyó elzáródását okozhatják, ami további problémákat eredményezhet.

A piszoár illatosító rács könnyen cserélhető, így a fürdőszoba karbantartása is egyszerűbbé válik. A művelet elvégzése kizárólag gumikesztyűvel történjen, a higiéniai szabályok betartása érdekében! Ha kiszedte az elhasználódott eszközt, akkor fertőtlenítse a lefolyó környékét!

Egy szivacs és némi tisztítószer a célra tökéletesen megfelel. Az új piszoár illatosító rács csak ezt követően helyezhető el. Ezután ellenőrizze, hogy jól illeszkedik és a vizelet át tud folyni rajta!

További bejegyzések