A Pármai sonka egyedi íze

Pármai sonka
Pármai sonka

Aki szereti a sonkákat, az a husmanufakturashop.hu oldalon számos finomság közül válogathat. A Pármai sonka például közkedvelt a szárított jellege miatt, ráadásul egészséges is, mivel a protein tartalma magas. Mi több, ásványi anyagokban és vitaminokban is gazdag. Mivel szárított, az emésztése egyszerű.

A finom sonka nemcsak húsvétkor kerülhet az asztalra, hanem bármikor, mert megérdemli a család. Egy kis szendvics mellé, hidegtálhoz, vagy bármi máshoz fogyasztható. Az íz világa feledhetetlen.

Ez a sonka csakis a Pármai régióban megszabott feltételek alapján készül, tehát eredeti! A jellegzetes íz és állag a környékre jellemző klíma és páratartalom következtében érhető el. Ha szeretne valami különlegeset tálalni otthon, akkor a Pármai sonka kiváló döntés lesz. Aki nem próbálta még, annak érdemes felfedeznie ezt a remek íz világot!

Az oldalról online is megrendelheti a kívánt termékeket, ráadásul a húsok mellett, egyéb finomságok is megtalálhatóak, mint a fűszerek, olajok, szörpök, sajtok.

További bejegyzések