A Pantech Evo kandalló egyszerre látványos és hatékony

Pantech Evo
Pantech Evo

A fűtés megoldható klasszikus módon is, de napjainkban számos innovatív megoldás áll az érdeklődők rendelkezésre. Az egyik a kandallos.hu webáruházban is beszerezhető korszerű és minimalista megjelenésű Pantech Evo kandalló, ami külső levegő csatlakozóval rendelkezik és az égéstere hermetikusan zárt.

A NERO üvegezése fokozza a tűz látványát, ennek köszönhetően látványelemként is funkcionál a Pantech Evo gyártmányú korszerű kályha, nem csupán fűtésre alkalmas. A tűztere lényegét a magyar fejlesztésű Technical kandallóbetét adja, ennek a levegőellátó rendszere 10 órás égési időt is tud biztosítani. A hatásfok meghaladja a 80 százalékot és a berendezés az elérhető legmagasabb TÜV minősítéssel rendelkezik.

A betét falvastagsága 4-5 mm és Accutech béléssel van felszerelve. A folytonégő tűztér levegő előmelegítő és porleválasztó rendszerekkel, füstcsappantyúval is el van látva, a hatékonyabb működés érdekében. A Pantech Evo garantáltan hosszú ideig megfelelően fogja ellátni a feladatát, minimális karbantartás mellett.

További bejegyzések