A német gyártmányú AL-KO szivattyú rendkívül megbízható

AL-KO szivattyú
AL-KO szivattyú

A locsolás és a szennyvízkezelés céljaira gyakorlatilag minden megtalálható a parasztplaza.hu webáruházban. Az egyik igen keresett termékcsalád az AL-KO szivattyú, amiből megtalálhatóak itt elektromos és benzinmotorral ellátott, nagyobb kapacitású változatok is. Ez utóbbiak hétvégi házaknál és a szabadban is bevethetőek, elegendő a vízforrás megléte, nem feltétel az áramhálózat megléte.

A kisebb AL-KO szivattyú kategóriában a búvárpumpák alkalmazása igen egyszerű, ezek azonban leginkább tiszta víz továbbítására alkalmasak. A szennyvíz kezelésére speciális, darálóval ellátott pumpák valók, ezeket nem fogja eltömíteni az esetleg előforduló nagyobb szennyeződés sem.

A készülékek hatófoka kiváló és biztonsági szempontból is igen megbízhatóak ezek a német gyártmányú berendezések, emellett az üzemmódjuk kifejezetten csendes. Mindegyik AL-KO szivattyú el van látva szárazonfutás elleni védelemmel, elektronikus motorfelügyelettel, beépített előszűrővel és visszacsapó szeleppel a hatékonyság és kényelmes használat érdekében.

További bejegyzések