A műgyanta padló előnyei a betonburkolattal szemben

műgyanta padló
Műgyanta padló

A nagyobb ipari épületek, mélygarázsok és csarnokok rendszeres strapa alatt állnak. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a szóban forgó létesítményeknek milyen anyagból készül a padlója.

A műgyanta padló kétségtelenül az egyik legjobb opció, ha az anyagválasztás kerül terítékre. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, a műgyantának számos előnye van, a szintén közkedvelt betonpadlóval szemben. A szivacsos finomszerkezetű beton vízfelvétele ugyanis nagy, amely tulajdonsága a fagyállóság vonatkozásában is hátrányt jelent

Ezzel ellentétben, a műgyanta padló vízzáró és hézagmentes, emellett pedig könnyen tisztítható. Az utóbbi szempont sem elhanyagolható tényező, különösen az élelmiszeriparban tevékenykedő üzletek vonatkozásában, ahol a szigorú higiéniai szabályok betartása elsőbbséget élvez mindennél.

A műgyanta padló számos pozitív jellemzőének hála, minden elvárásunknak megfelel. A padló kivitelezése egyébként teljes mértékben személyre szabható, a burkolat pedig későbbeikben is alakítható, változtatható.

További bejegyzések