A mellfelvarrás kockázatmentesnek számít

Mellfelvarrás kiváló végeredménnyel
Mellfelvarrás kiváló végeredménnyel

A statisztikák szerint, ez a legtöbbször elvégzett plasztikai beavatkozás a hölgyek körében. A mellfelvarrás manapság már rutin műtétnek számít. Ilyenkor a megereszkedett zsírszövet és mirigyállomány egy része eltávolításra kerül.

A mellek ezt követően kisebbek, ám sokkal formásabbak és feszesebbek lesznek. A mellfelvarrást nem szabad összetéveszteni a mellnagyobbítással, viszont a kettő egyszerre is lehetséges. Egyértelműen ebben az esetben a műtét utáni szövődmények összeadódnak, így ezekkel is számolni kell a későbbiekben.

Tévhit, hogy a mellek csak idős korban ereszkedhetnek meg, ugyanis már fiatalkorban is elveszíthetik a formájukat. Szerencsére erre már megvan a megoldás, ami teljesen fájdalommentes, viszont az ezt követő hat héten keresztül folyamatosan melltartót kell viselni, azért hogy a hegek teljesen begyógyuljanak.

Ebben az időszakban tapasztalható kisebb-nagyobb fájdalom gyógyulás közben és váladékozás is előfordulhat. A mellfelvarrást követően a varratok nagyjából 2-3 hét múltán eltávolításra kerülnek.

További bejegyzések