A lakáshitel igénylés előtt informálódjon!

Jól válasszon lakáshitelt!
Jól válasszon lakáshitelt!

A bankok szolgáltatásainak köre évről-évre bővül. Ma már nemcsak megtakarításainkat kezelik, hanem nyugdíjpénztárt működtetnek, biztosításokat kötnek, személyi kölcsönöket adnak és még sorolhatnánk.

Az egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás azonban ma is a lakáshitel igénylés. Erre egyre nagyobb szüksége van a fiatal házasoknak, hiszen ma már önerőből nehezen tudnak lakást vásárolni maguknak. Minden kereskedelmi bank biztosít ilyen szolgáltatásokat, de mindegyik más feltételeket támaszt.

A lakáshitel felvétele komoly döntés, hiszen több évre szól. Akár tizenöt-húsz évig is törleszthetjük a részleteket, így nem mindegy, hogy milyen hitelkonstrukciót választunk. A legoptimálisabb feltételeket kínáló bank és hitel kiválasztásához, érdemes szakértői segítséget kérni.

Ezt megteheti úgy is, hogy ellátogat a jelzalog.com weboldalra és kikéri a független szakértők véleményét. A honlapon hitel kalkulátort is találhat, aminek a segítségével kiszámolhatja, hogy a mennyi lesz az igényelt lakáshitel törlesztő részlete.

További bejegyzések