A konferencia mappa mindenhol elfogadott

konferencia mappa
Konferencia mappa

Amikor irodában dolgozunk, akkor teljesen megszokott bizonyos megbeszéléseken részt venni. Egyesek mindig a telefonjukon jegyzetelnek, miközben mások inkább a konferencia mappa gyűjteményükből visznek magukkal egyet.

De melyikkel érdemes beállítani? A válasz erre az, hogy a konferencia és a cég jellegétől függően kell választanunk. Vannak olyan helyek, ahol főleg fiatalok dolgoznak és például a technológiát veszik alapul a munkájuk során, így náluk teljesen érthető, hogy a telefonos jegyzetelés működik.

De ugyanígy akadnak olyan cégek, ahol az életkor és a céges hierarchia a mérvadó, így nem érdemes pötyögni az előadások során, feltéve, ha nem akarjuk, hogy rondán nézzenek ránk.

Szerencsére, a konferencia mappa professzionális kinézetet biztosít, így bátran elővehetjük a többi résztvevő között, mert senki nem fog ránk ferde szemmel nézni. Arról nem is beszélve, hogy ezek a mappák tökéletesen felkészültek minden lehetséges jegyzetelési formára, így sokkal könnyebben leírjuk a fontos tudnivalókat.

További bejegyzések