A kézszárító gép gátolja a járványveszélyt

Kézszárító gép
Kézszárító gép

A törölközők egyre jobban elveszítik fontosságukat a turisztikai vállalkozásokban, hiszen ezeknek a mosása, fertőtlenítése rengeteg anyagi forrást emészt fel. A fürdőszobákban emiatt a kézszárító gép veszi át a vezetést, csak szükség esetén tesznek kéztörlőt.

Az illemhely használata után nagyon fontos kezet mosni, ezt már a gyermekek is tudják. Az ember leggyorsabban a helytelen tisztálkodási szokások miatt betegedhetnek meg, de a rossz szokásaik miatt nemcsak önmagukat, hanem a velük érintkezésbe lépőket is kiteszik a járványveszélynek.

Ha a beteg ember után ugyanazt a törölközőt használja valaki, nagy eséllyel magára törli a betegséget okozó baktériumokat, gombákat. Persze a helyes higiéniai feltételek között, a szappanban olyan fertőtlenítő szerek kapnak helyet, amelyek ezeket a kártevőket hatékonyan elpusztítják és a veszély elmúlik. A kézszárító gép használata a második lépcső a biztonságos kézmosásban, a készülék használatával nem jön létre fizikai kontaktus a beteg szervezetekkel és a baktériumok, gombák továbbítása megszűnik.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések