A kellemes otthon része a nappali szekrénysor

Könyvespolc nappaliba
Könyvespolc nappaliba

Egyáltalán nem mindegy, hogy a lakás, ahol élünk, miként van berendezve. Teljesen mindegy, hogy kicsi vagy nagy, az esztétika és a funkcionalitás egyaránt fontos. Lényeges, hogy az otthon töltött időt kellemesen és hasznosan tudjuk felhasználni és ebbe a bútorok is a közrejátszanak.

Lényeges, hogy legyen hová pakolni a dolgainkat, ezért a nappali szekrénysor fontos szerepet tölt be a mindennapokban. Különféle stílusú darabok vásárolhatóak meg, amelyek illeszthetőek a szoba többi elemével, a kanapéval, fotelekkel, esetleg komóddal.

A nappali szekrénysor lapra szerelten érkezik, tehát összeszerelést igényel. Ezt munkatársaink is elvégezhetik, amennyiben a vásárláskor ilyen igényt jelez a vásárló. Ehhez külön embereket küldünk, akik szerszámokkal felszerelve érkeznek a megrendelő címére.

Ezt a szolgáltatást külön díj ellenében vállaljuk, hiszen a szállításon felüli időt igényel. A vásárláskor kell jelezni a megrendelői oldalon. Tehát, igény szerint a nappali szekrénysor szereléssel együtt is megrendelhető.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések