A honlapon vehet körkötőtűt

Körkötőtű
Körkötőtű

Egyre több lehetősége van annak, aki valamilyen új hobbit szeretne kipróbálni, hiszen a fonalparadicsom.hu oldalon folyamatosan bukkannak fel az ötletes termékek. Sokan csodálkozva néznek a körkötőtű termékre, hiszen nem tudják, hogy pontosan miként működik ez a szerkezet.

A használatot nem könnyű elmagyarázni, azonban alapszinten elmondjuk, hogyan kell alkalmazni. A termékek felülete csúszik, ami lehetővé teszi, hogy a tű és a damil együtt dolgozzanak. Alapvető szabálynak számít a körkötőtű szempontjából, hogy annál hosszabb termékre lesz szükség, minél nagyobb lesz az elkészíteni kívánt ruhadarab.

Ennél a technikánál az utolsó szemmel kell kezdeni és ezt kell körré alakítani, majd a következő sorral folytatni kell a munkát. Lényeges azonban, hogy a művelet elvégzése után nem szabad megfordítani a terméket, hanem ugyanazzal a tűvel kell továbbhaladni, miközben le kell kötni a sor túlsó végén lévő szemet az anyagon.

Természetesen sok olyan mű van, ahol sokkal részletesebben és alaposabban el van magyarázva a körkötőtű használata, ezért tanácsos átböngészni annak, aki komolyan érdeklődik a hobbi iránt.

További bejegyzések