A hibrid és a multifunkciós Samsung Galaxy A32 tok

Samsung A21S tok

Sokan döntenek mostanság a hibrid ütésálló mobiltokok mellett. Az efféle Samsung Galaxy A32 tok ötvözi az ütésnyelő változatokat a rugalmasabb, vékonyabb modellekkel. Ennek köszönhetően egy nagyon ellenálló, mégis praktikus kiegészítő tulajdonosa lehet az ember.

Természetesen jóval erősebb, mint a megszokott fajták, hiszen a sarkai speciális módon vannak megerősítve. Főleg azok választják az ilyen Samsung Galaxy A32 tok típust, akik aktív életet élnek, de nem akarnak egy túl vastag vagy nagy telefontok mellett dönteni, ami nem fér el mondjuk a zsebben vagy egy kisebb táskában.

A merev védőtok extra védelmet nyújt a közepes magasságú esések ellen. Túrázáskor vagy kiránduláskor, esetleg egy építkezésen vagy bármilyen veszélyesebb munkaterületen remek választásnak bizonyul. Igazán népszerűek mostanság a multifunkciós tartozékok is.

Pénztárcaként és a telefont védő kellékként is megállják a helyüket. Ebben megannyi fontos iratot, pénzt és bankkártyát is lehet tárolni. A 2 az 1-ben Samsung Galaxy A32 tok valódi bőr borítású TPU változat, ami a mind a nagy sarkán erős mágnessel csatlakozik a pénztárca részhez.

Az ablakos, átlátszó Samsung A21S tok

Melyik mobiltok felkapott mostanság? Rengetegen döntenek az átlátszó fedőlappal rendelkező Samsung A21S tok mellett, amelyiket sokan csak ablakos toknak neveznek. A tulaj a telefontok kinyitása nélkül is fogadni tudja a hívásait az érintésérzékeny fedőlapon keresztül.

A lányok körében nagy sikernek örvend a csillámos, glitteres fajta. A rugalmas, TPU tok belsejében egy folyadék található, amiben látványos, lassan mozgó csillogó szemcsék találhatóak. Kétségtelen, hogy nagyon egyedi és modern kellékekről van szó. Roppant praktikus még a gyűrűs Samsung A21S tok, amivel végre nem kell tartani a leejtéstől, hála a speciális kialakításnak.

A rugalmas vagy kemény telefontokoknak a hátsó részére egy ujjra húzható gyűrű van rögzítve, amivel maximálisan biztosan tarthatja kézben a készüléket az ember. A gyűrűnek köszönhetően a kütyüt még az oldalára is állítani lehet, így még könnyebb és komfortosabb az olvasás vagy épp a filmnézés.

További bejegyzések