A hajbeültetés klinikán végzett beavatkozás minden esetben biztonságos

hajbeültetés klinika
hajbeültetés klinika

Ma már lehetőség van arra is, hogy a kopaszodók orvosi segítséget kapjanak. A hajbeültetés klinikán végzett beavatkozás megoldást jelenthet a hajhiánnyal küzdők számára. Hajbeültetés klinikánkon minden esetben a hajbeültetésre specializálódott szakorvos végzi a hajbeültetéseket. A beavatkozás árából tíz százalékos kedvezményt kaphat minden páciensünk, aki feliratkozik a Sikos Klinika hírlevelére. (A kedvezmény részletei megtalálhatóak a Sikos Klinika weboldalain.) Fontos tudni, hogy a műtétet akár egészségpénztári segítséggel is finanszírozhatja.

A beavatkozás elvégzése előtt minden páciens egyedi ajánlatot kap. Eredményeinket képek és videók formájában is megtekintheti honlapunkon. Itt egyéb más fontos információkat is találhat. Elolvashatja, hogy mivel jár egy hajbeültetés, valamint hogy milyen előkészületeket érdemes tenni a sikeres hajbeültetés érdekében. A hajbeültetés klinikán végzett beavatkozás mikrosebészeti eljárások segítségével történik, melyről pontos tájékoztatót is talál az oldalunkon. Természetesen a beavatkozásokkal kapcsolatban teljes körű felelősséget vállalunk.

A műtéteket Dr. Sikos Géza plasztikai sebész és hajbeültetés specialista végzi. Így történik a hajbeültetés a szakértelemnek köszönhetően garantált eredménnyel. A Klinika Hajplusz+ módszerének segítségével további távlatok nyílhatnak meg Ön előtt a hajbeültetés terén. Erről bővebben a honlapunkon olvashat, ahol megtekintheti képeken a beavatkozás folyamatát és olvashat többek között Wayne Rooney hajbeültetéséről is.

Klinikánkon a hagyományos és modern módszereket is alkalmazzuk, így optimális eredményt tudunk elérni. A hajbeültetés klinikán végzett beavatkozás végleges megoldást jelenthet a hajhiánnyal küzdőknek, illetve a tartósan kopaszodóknak is.

További bejegyzések