A gyerek ruha reális értéke

gyerek ruha
Gyerek ruha

A minőségi gyerekholmikért elég sok pénzt elkérnek a gyártók, forgalmazók egyaránt, hiszen tudják, hogy a szülők, akik mindent megadnának a gyermekeiknek, mindenképpen megveszik. Azonban van egy határ, aminél egyszerűen nem éri meg túl sokat fizetni a gyerek ruha beszerzéséért, hiszen be kell látni, hogy legfeljebb néhány hónapra szóló befektetésről van szó.

A lurkók elképesztő gyorsasággal nőnek és az a gyerek ruha, ami tavasszal még jó volt, egyáltalán nem biztos, hogy még ősszel is passzolni fog. Akkor miért adna bárki is súlyos tíz-, sőt, százezreket? Persze van, aki megengedheti magának, de még ilyen esetben is azt lehet mondani, hogy pazarlás a túlságosan drága gyerek ruha mellett dönteni.

Hiszen a játszás közben összepiszkolódott, elszakadt gyerek ruha egyáltalán nem fogja tükrözni, hogy mennyibe került. Márpedig a legtöbb nadrág, blúz, szoknya, mellény és kiskabát sorsa az, hogy tönkremegy a futkározás, bújócskázás és biciklizés hevében, így meg sem érik azt, hogy a csöppségek kinőjék.

További bejegyzések