A gyémánt gyűrű árulkodik a viselőjéről

Gyémánt gyűrű
Gyémánt gyűrűgygy

A hölgyek szemében az egyik olyan testrész, amelyre rengeteg figyelmet kell szentelniük, az a kezük. Igazán szépek és formásak a női kezek, viszont ha még ápolják és fel is díszítik azokat, akkor egy férfi sem tud ellenállni a csábításuknak. A napi kézkrém, a körömápolás alapja mindennek, amelyet egy gyémánt gyűrű koronázhat csak meg igazán. A körmök ápolási módja és a gyűrű sokat elárul az illető nőről még akkor is, ha az illető mást mutat magáról. A diszkrét, apró kővel díszített arany vagy rózsa arany gyémánt gyűrű árulkodik a hölgy visszafogott bájáról és ki nem mutatott belső értékeiről.

Az ilyen nők általában az egyszerű vonalú karikagyűrűket kedvelik a leginkább, amely erősíti az összhangot. A nagyméretű és színes kövekkel díszített gyémánt gyűrű jellemzően olyanok kedvence, akik szókimondóak, extrovertáltak és szeretik a hivalkodást. Az ilyen típusúak szekrényében többféle és színű gyémánt gyűrű is lapul, hogy minden alkalommal el tudják kápráztatni az ismerőseiket. Az egyedi, szokatlan darabok viselői igazán különleges emberek, náluk sose lehet tudni, hogy mire gondolnak. Szeretik a mássággal járó előnyöket, mégis sóvárognak a nagy baráti körrel rendelkezők kegyeiért. Ő számukra a White & Black gyémánt gyűrű kollekciói közül a LIKO vagy a Duapunti felel meg a leginkább vagy esetleg a Signature mestermunkái.

Ezek a gyűrűk olyan tervezők és ékszermesterek munkái, amelyek az átlagostól eltérő, egyedi és meghökkentő darabokkal várják a kíváncsi vásárlókat. A saját kollekciók közül a Signature a White & Black gyémánt gyűrű jellemzői, hogy teljes mértékben kézzel készülnek és egyedi igényeket figyelembe véve, csodás, semmivel sem összehasonlítható tervezésű darabokat tartalmaznak. A Duepunti gyűrűk jellemzője, hogy vibráló színű szilikongumi felhasználásával készülnek, amelyekben ott ragyog a gyémántkő csillogása. Ez a White & Black gyémánt gyűrű leginkább a fiatalok kedvence. A látványos darabok kedvelői is megtalálhatják a számukra megfelelőt, mivel a White & Black gyémánt gyűrű Extravagant kollekciója ezt az igényt hivatott kielégíteni.

További bejegyzések