A Ferihegy parkolás legegyszerűbb módja

Parkoló sok hellyel
Parkoló sok hellyel

Mindnyájan szeretjük az egyszerű megoldásokat, legyen szó az életnek bármelyik területéről. A Ferihegy parkolás esetében pedig már nem kell tovább keressen, hiszen az alábbiakban egy olyan ajánlatot olvashat, amelyiknek egészen biztosan nem fog tudni ellenállni.

Az Európa Parkoló mindössze 2,5 km-re található a Liszt Ferenc repülőtértől, de még csak azon sem kell sokat töprengenie, hogy a fent említett távot miként teszi meg, hiszen mindenkit ingyenes transzferrel szállítanak a szolgáltatók a reptérre.

A busz légkondicionált, így még a hőségben is a legnagyobb kényelemben utazhatunk, arról nem is beszélve, hogy roppant kényelmes. A Ferihegy parkolás ezen módja lehetővé teszi azt, hogy az autónkat egy kulturált környezetben lévő, 0-24 órában megfigyelt parkolóban tároljuk, így biztosak lehetünk benne, hogy semmi baja nem esik, ameddig távol vagyunk.

A Ferihegy parkolás még sohasem volt ennyire egyszerű, ráadásul arra is lehetőségünk van, hogy jelentős kedvezményekhez jussunk, amennyiben többször is igénybe vesszük.

További bejegyzések