A CSOK kikövezi az utat az otthonteremtés felé

CSOK otthonteremtés
CSOK otthonteremtés

Manapság nem könnyű egy olyan környezetet teremteni, ahol egy egész család kényelmesen tud élni. Az ingatlanárak egyfolytában emelkednek, ezzel szemben a fizetések nem túl sok változást mutatnak, így sokszor egy élet sem elég egy lakás árának összegyűjtéséhez.

Azonban a CSOK egy olyan lehetőséget nyújt, amivel vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek a családok. Jelenleg a maximális igényelhető összeg elérte a 10 millió Forintot, ami 3 gyermekes családok esetében újabb 10 millió államilag támogatott kamatozású hitellel is kiegészíthető.

Tehát, a CSOK már egy igen jelentős összeggel járulhat hozzá az otthonteremtéshez, amivel már el lehet indulni az úton. Bizonyos feltételek mellett, még önrészre sincs szükség, így amennyiben olyan megoldást találnak, amire elég a CSOK által felajánlott összeg, akkor szinte a semmiből lehet hozzájutni egy szép, nyugodt, békés otthonhoz, ahol a gyerkőcök biztonságban és szeretetben nőhetnek fel. Ismerje meg Ön is a lehetőségeit és éljen a kedvező alternatívákkal!

További bejegyzések