A csavarmentes Salgó polc gyorsan telepíthető

Csavarmentes Salgó polc
Csavarmentes Salgó polc

Vállalkozást indított, a raktárhelyiség azonban még nincs megfelelően felszerelve? Nem tudja milyen típusú berendezés az, ami minden szempontból megfelel az igényeinek? A csavarmentes Salgó polc remek választás lehet, bármit is tároljon rajtuk a jövőben. Összeszerelése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a csavarral ellátott társai esetében, ezáltal bárki önállóan elvégezheti azt.

Az oszlopokon található tartófülekre akasztható polcok elől és hátul is meg vannak támasztva vízszintesen elhelyezett tartógerendákkal, a csavarmentes Salgó polc ebben is eltérést mutat. A jobb alátámasztás eredményeképpen nagyobb stabilitásra lehet szert tenni, valamit a teherbírás is jelentősen fokozódik.

A berendezés elemei a kívánt szerkezet szerint illeszthetőek össze, a tárolandó dolgok mérete és tulajdonságai alapján állítható a polcok magassága. A csavarmentes Salgó polc megrendelésekor néhány méretet kell megadnia, pár napon belül pedig kiszállítják a megadott címre, majd kedve szerint rendezheti be a raktárt.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések