A Cistus Incanus mint étrend kiegészítő

Cistus Incanus

Napjainkban egyre több étrend kiegészítő termék van a polcokon. A bodorrózsa kapszula, más néven Cistus Incanus nem szokott a felkapott kiegészítők között lenni, hiába fogyasztható akár egész évben is. Amennyiben valaki gyakran megfázik, érdemes legalább a téli időszak alatt fogyasztania ezt a természetes gyógyszert.

Amikor az immunrendszerünk legyengül, akkor mindenféle betegséget összeszedünk. Azoknak, akik szeretnék erősíteni a védekező rendszerüket és megelőzni a betegségeket, a bodor rózsában felgyülemlő C vitamint fogyaszthatják. A megfelelő táplálkozás sokat segít abban, hogy kiegyensúlyozottabb életünk legyen.

Nem szabad megfeledkezni a rendszeres mozgásról sem, mivel a testünknek szüksége van a sportra és az energia elégetésre is, azonban vannak olyan helyzetek, amikor a bevitt ételben nincsen annyi vitamin, mint amennyire szükségünk van. Ilyenkor kell az étrend kiegészítők után nyúlni. A Cistus Incanus segíthet az egészségünk megóvásában, ezt pedig szájspray vagy kapszula formátumban is megvásárolhatjuk.

További bejegyzések