A búváróra mindenhol praktikus

Vízálló karóra
Vízálló karóra

Manapság egyre többen kipróbálják a búvárkodást. Persze olyanok is akadnak, akik a hivatásukból kifolyólag merülnek le a mélybe. Nekik különösen fontos, hogy kéznél, vagyis a karjukon legyen a búváróra.

Ez a fajta időmérő egy speciálisnak nevezhető óra, aminek régen akár életmentő szerepe is lehetett a búvárkodás során. Ha pedig különleges termékről beszélünk, akkor mondanunk sem kell, hogy ennek egyedi tulajdonságokkal kell rendelkeznie.

A legprecízebb termékek nem kell egy vagyonba kerüljenek, ezt azt orashop.hu webáruház kínálata is alátámasztja. Búváróra remek minőségben már 50.000 Ft alatt is elérhető, de természetesen luxusmodellek is helyet kapnak a webshop felhozatalában. A Casio termékek például edzett kristályüveg felhasználásával, Bluetooth kapcsolattal, valamint számlap megvilágítással készülnek.

A mai modern búváróra természetesen nemcsak a merülés során igen praktikus. Az ismert márkák modelljei remekül helytállnak bárhol, hiszen erősek, megbízhatóak és nagyon stílusosak. A búváróra mindenhol tökéletes kiegészítő.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések