A biztonságtechnika segítségével gyorsan intézkedhetünk

A biztonságtechnika
A biztonságtechnika

Ha a lakások vagy gépjárművek védelméről esik szó, akkor sokszor felmerül a kérdés, hogy miért nem elég egy egyszerű riasztó. Sajnos az emberek ma már közömbösek, ha meghallják, hogy bekapcsol egy-egy ilyen berendezés, de az is lehet, hogy jobbnak tartják, ha távol maradnak a bűncselekményektől. Sajnos már arra sem veszik a fáradságot, hogy felemeljék a telefont, a rendőrséget értesítsék. A biztonságtechnika fejlődésének köszönhetően egyszerűen biztosíthatunk értékeinknek távfelügyeletet. Hangolja össze mechanikai védelmét a telefonjával. A tolvajok észre sem veszik, hogy a rendszerünk önnek – vagy az intézkedéssel megbízott szolgáltatónak jelzést küld. Gépjármű lopás esetén távolról is blokkolhatja a gépkocsit, és pontosan látja, hogy az merre jár. Időről időre érdemes megismeri a legújabb biztonságtechnikai megoldásokat, hiszen sok esetben hallani arról, hogy a bűnözők is „továbbképzik” magukat!

Haladjon ön is a korral, ha biztonságban szeretné tudni a nehezen megszerzett javait. A mi rendszerünket szolgáltató nélkül is tudja használni, akár 2 SIM kártyára is kérhet a riasztást.

Ismerje meg Family Life Pack szolgáltatás csomagunkat, mellyel egyszerre teremthet felügyeletet értékeinek: otthonának, gépjárművének, de gondoskodhat akár idős hozzátartozójáról, vagy gyermeke felügyeletéről. Saját fejlesztésű szolgáltatásainkat széles körben tudja hasznosítani! A személyek felügyeletére eddig jobbára önkormányzatok használtak hasonló eszközöket, pedig sok család életét könnyítheti meg. Segítségével akár egészségügyi állapotfelmérések is eszközölhetőek!

További bejegyzések