A babaváró hitel egy szabad felhasználású kölcsön

babaváró hitel
Babaváró hitel

A legtöbb fiatalnak manapság sokkal előbbre való a karrierépítés, mint a családalapítás és ebben a rohanó világban, ahol már egyre kevésbé lehet biztosra menni, egyáltalán nem meglepő. A babaváró hitel viszont azt hivatott szolgálni, hogy a friss párok minél hamarabb, akár még a tervezettnél előbb is merjenek gyermeket vállalni.

Nagy segítség lehet ez a kölcsön, aminek 10 millió Ft az összege és gyakorlatilag bármilyen célra felhasználható. Indulásnál rendkívül nagyot lendíthet ennyi pénz egy házaspáron. A babaváró hitel abban a pillanatban kamatmentessé válik, amint megszületik az első gyermek vagy örökbe fogadnak egy árvát. Ennek legkésőbb 5 éven belül kell megtörténnie.

A babaváró hitel igénylésének az alapfeltétele, hogy legalább a pár egyik tagjának rendelkeznie kell minimum 3 év magyarországi társadalombiztosítással. Akik nem terveztek a közeljövőben gyermeket, mindenképpen megéri átgondolni ezt a lehetőséget, akik pedig már eleve tervezték, azoknak nincs mire várniuk. Irány az egyik pénzintézet!

További bejegyzések