20.aug szállások és programok ÚtiSúgó ajánlásával

20.aug szállások
20.aug szállások

Nincs is jobb, mint a nyári szabadság alatt kicsit pihenni, lazulni, elfelejteni az egész év fáradalmait, stresszes mindennapjait. Csodás programok a 20.aug az ÚtiSúgó ajánlásával, amelyek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Eger vára is tartogat meglepetéseket. Az augusztus 20-át pezsgőzve ünnepelhetjük a csodás helyszínen, amely alatt megnézhetjük a vár alatt található híres kazamatákat is fáklyás vezetéssel.

Az ország minden táján ünnepelnek az emberek ezen a csodás 20.aug dátumon, hiszen Szent István király ünnepe, az államalapítás ünnepe is egyben. A kirakodó vásárok szerelmeseinek a hortobágyi Hídivásáron a helyük, hiszen minden évben megrendezésre kerül az országos hírű kirakodó- és népművészeti vásár a Kilenclyukú hídnál.

A nyár az ünneplésről, a vidámságról szól és ebből nem maradhat ki a Debreceni Virágkarnevál sem, amely hatalmas látványosság, amelyet mindenkinek érdemes megnéznie. Debrecen virágba borul és ezek a napok az ünnep, a zene, a tánc és a virágok jegyében telnek, sztárfellépőkkel fűszerezve. Debrecen legnagyobb, Magyarország egyik legismertebb rendezvénye. A 20.aug rendezvények felsorolásának vége- hossza nincs,
hiszen minden városban, minden településen megemlékeznek az államalapítás nagy eseményére és mindezt hatalmas vigadással és ünnepléssel teszik. Az ÚtiSúgó a csodás rendezvények mellett, kiváló szállásokat is kínál erre az időszakra, mert a hotelek, panziók, szállodák látogatók százait várják a jeles alkalommal. Pihenés, kikapcsolódás, szórakozás, ez az, ami igazán a nyárra jellemző Magyarország legszebb tájain is.

További bejegyzések